IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

'75 días', la pel·lícula basada en l'assassinat de les tres nenes d'Alcàsser

Ahir, 13 de novembre, es van complir 25 anys d'aquell terrible succés

Desirée, Miriam y Antonia, les tres noies víctimes mortals
Desirée, Miriam y Antonia, les tres noies víctimes mortals | Cedida

Ahir es van complir 25 anys del triple crim realitzat a Alcàsser. Una tragèdia que va deixar consternada a tota Espanya i que encara avui dia continua en la ment dels familiars i amics de les tres noies que van ser violades i assassinades aquell 13 de novembre de 1992. Ara, aquesta història arribarà a la gran pantalla de la mà del debutant Marc Romero amb la pel·lícula '75 días'. El rodatge d'aquest film està previst que arranqui en la primavera de 2018, tal com ha informat avui la productora 'El Orgullo de mi Casa Pc'.

La història

D'aquesta forma, el film explicarà el terrible succés que van viure Miriam, Toñi i Desiré, tres veïnes del municipi valencià d'Alcàsser. Els autors d'aquest crim van ser Antonio Anglés i Miguel Ricart, el primer d'ells va fugir i des d'aleshores no s'ha sabut res més d'ell. El segon d'ells, Miguel Ricart, sí que va pagar condemna a la presó, però des de fa quatre anys es troba en llibertat. La pista de les menors es va perdre aquell 13 de novembre quan es dirigien a una discoteca d'un poble proper al seu. Setanta-cinc dies després els seus cossos van aparèixer en avançat estat de descomposició, mig enterrats en un paratge anomenat 'La Romana'.

La brutal repercussió mediàtica

Al cap de poques hores de trobar els cossos, moltes cadenes nacionals es van llençar a entrevistar a familiars i amigues de les noies. Un fet que per molts analistes va ser l'inici del conegut com 'telefem'. Segons un portaveu de la productora, el projecte neix «amb el respecte absolut a les víctimes i als seus familiars i sempre centrant-se amb la veritat dels fets». Aquest guió és el resultat de 10 anys de treball durant els quals han realitzat un estudi minuciós d'un sumari de més de 4.000 pàgines i 1.800 retalls de premsa.


Comentaris

envia el comentari