L'homicidi, la principal hipòtesi a la investigació de la desaparició del pantà de Susqueda

Ja fa gairebé dues setmanes de l'últim cop que es va veure als joves
Els Mossos d'Esquadra i els Bombers al pantà de Susqueda | Cedida

Els Mossos d'Esquadra continuen investigant la misteriosa desaparició de la parella del Maresme al pantà de Susqueda. Ja fa gairebé dues setmanes que els joves van ser vistos per últim cop i, de moment, no se n'ha trobat cap pista, exceptuant el cotxe i el caiac enfonsats amb pedres. Així doncs, la principal línia d'investigació, com ha avançat Ràdio Girona, és la del doble homicidi.

Els investigadors pensen que algú va enfonsar deliberadament tant el cotxe com el caiac, ja que en els dos casos es van fer servir pedres per enfonsar-los. Tot i aquest intent de fer desaparèixer l’embarcació, aquesta va tornar a surar, ja que no l’havien arribat a foradar. Ara els mossos estan interrogant als veïns de la zona i als pescadors i caçadors que freqüenten la zona. A més, una altra de les grans incògnites és la de com va anar a parar el cotxe a l’aigua, ja que tot el que s’ha trobat fins ara deixa clar que no va ser un accident.

 

Aquest matí, la Unitat Aquàtica dels Mossos tornarà a submergir-se al pantà, en uns punts concrets, per intentar trobar els dos cossos. A més, també es registraran de nou els camins del voltant de l’embassament. Dilluns passat, ja es van revisar les coves i pous de la zona sense èxit.Comentaris

envia el comentari