IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

ÚLTIMA HORA

❗L'Audiència Nacional absol al major dels Mossos, Josep Lluís Trapero

L'A-2, completament tallada a Collbató per un accident

Els serveis d'emergències ja s'han desplaçat fins el punt esmentat per investigar què pot haver passat

Un accident obliga a tallar completament l'A-2 | CatalunyaDiari.cat

Un accident a l'A-2, a l'altura de Collbató, obliga a tallar completament l'A-2. Els equips d'emergències ja s'han desplaçat fins al punt esmentat per mirar d'esbrinar quines han estat les causes del succés. 

El sinistre, finalment, ha tingut lloc al punt quilomètric 574 al punt de dos quarts de dotze d'aquest dilluns, 14 de gener. Així mateix, cal destacar que, a hores d'ara, les retencions en aquest tram de la via són de mig quilòmetre, dates que poden augmentar en les darreres hores.

A més, des de tres quarts de dotze hi ha un carril tallat a l'A-2 a l'altura de Sant Joan Despí amb 7 quilòmetres de retenció compresos entre el quilòmetre 608 i el 601 en sentit est. La causa ha estat l'incendi d'un vehicle a la carretera.

L'A-2 a l'altura de Sant Joan Despí es troba afectada amb set quilòmetres de cua | Tràfic

 

Altres accidents durant el matí 

Diverses vies de tota Catalunya estan patint retencions i en alguns casos accidents i regulacions de trànsit que estan afectant en major o menor mesura el tràfic. A Barcelona a l'altura de Sant Joan Despí hi ha hagut circulació congestionada des de les 08:15h del matí. La retenció és de 7 quilòmetres en sentit est als trams compresos entre el 609 i el 602 de l'A-2. Retenció que, com dèiem, continua en aquests moments per un vehicle incendiat. 

Altres trams afectats en menor mesura han estat: circulació amb retenció a l'A-2 de Pallejà, a Barcelona, en els trams compresos entre el quilòmetre 600 i 597, amb 3 quilòmetres de retenció en sentit est; circulació amb retenció a l'AP-7 a l'altura del Papiol, a Barcelona, amb cues de 2,50 quilòmetres en sentit sud; una retenció de fins a 7 quilòmetres al Nus de la Trinitat en sentit sud a la B-10 i una altra retenció de 3 quilòmetres a la B-10, també a Nus de la Trinitat, en sentit nord, entre altres retencions. 


Comentaris

envia el comentari