IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Abandonen un cadell al Vendrell lligat en un contenidor de brossa

El gos va ser portat fins a la gossera municipal de la localitat del Baix Penedès

Gos abandonat El Vendrell
Un cadell de gos va ser abandonat al Vendrell lligat en un contenidor de la brossa | Facebook / Pilar Gómez

Un nou acte inhumà ha creat una gran indignació entre els veïns del Vendrell. Un cadell va ser fotografiat abandonat al municipi del Baix Penedès, mentre estava lligat en un contenidor de la brossa. Aquest fet ha creat un gran rebombori a les xarxes socials i se li està buscant una família d'adopció, després de ser portat fins a la gossera municipal.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Busquen família per al gos abandonat al Vendrell 

Aquest passat dijous va sortir a la llum la imatge d'un gos abandonat al Vendrell, el qual estava lligat amb una corda en un contenidor de la brossa. En ser trobat, el cadell va ser portat fins al refugi municipal i està a l'espera de ser adoptat. En aquest sentit, per les xarxes socials se li està buscant una família i ja han estat diverses persones les que s'han interessat per endur-se a casa al petit gos, sigui per quedar-se'l o pel simple fet que no estigui en una gossera mentre se li busca una família adoptiva.

Per poder adoptar al cadell, els interessats s'han de posar en contacte amb l'Ajuntament del Vendrell, ja que són els que promouen l'adopció de gossos abandonats. Així doncs, per poder-ho fer han de trucar al telèfon 977 16 64 29 o enviar un correu electrònic a l'adreça mediambient@elvendrell.net . A més, amb l'adopció es podrà gaudir d'un animal vacunat, desparasitat, identificat amb el microxip i en un bon estat de salut.

A més, l'abandonament animal està greument sancionat, a més de ser un acte inhumà. Per aquest motiu, per una infracció greu de la Llei de Protecció dels Animals, les sancions poden anar des dels 400 euros fins als 2.000.


Comentaris

envia el comentari