Abandonen Giovannino, un nadó de 3 mesos que pateix una estranya malaltia

Els seus pares el van abandonar quan va néixer
Un bebé recién nacido
Abandonen un nadó de 3 mesos per patir una estranya malaltia  | CatalunyaDiari.com

El nadó de tres mesos va ser abandonat pels seus pares en el mateix hospital on va néixer per la malaltia incurable que pateix a la pell. El petit està ingressat a l'UCI des del passat mes d'agost. Els fets han succeït a Torí, al nord d'Itàlia i desenes de famílies ja han sol·licitat l'adopció de Giovannino.

 

Una malaltia amb un pronòstic de vida de poques setmanes

Giovannino no ha sortit mai de l'UCI de l'hospital, lloc on els seus pares el van abandonar després que li diagnostiquessin, només néixer, una ictiosi arlequí, una malaltia de la pell que és extremadament estranya i amb un pronòstic de vida de poques setmanes. L'hospital busca una família que pugui fer-se càrrec del nadó i d'ençà que es va fer pública la situació del menor, el centre ha rebut desenes de trucades.

 

Aquesta estranya malaltia, que no té cura, fa que la pell tingui la forma de plaques que s'assemblen a les del vestit d'un arlequí. L'únic tractament que es coneix consisteix a aplicar tot un seguit de cremes, diverses vegades al dia, per intentar reduir la possible infecció i alhora intentar calmar el dolor que sent la persona afectada. En el cas de Giovannino però, les coses es compliquen més perquè el petit té les parpelles i els llavis del revés, presenta malformacions al nas, a les orelles i dits motiu pel qual ha d'evitar el contacte directe amb la llum del sol per prevenir la sequedat d'aquestes zones.

 

Mentre les autoritats italianes estan avaluant quin és el millor lloc per a Giovannino, l'organització benèfica 'Piccola Casa della Divina Providenza del Cottolengo' s'ha ofert a acollir al petit i la regió del Paimonte, on està Torí, s'ha ofert a ajudar l'esmentada institució caritativa.

 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari