Abandonen sis cadells de gos acabats de néixer en una platja a Tarragona

Només un dels sis animals ha pogut sobreviure

Imatge dels cinc cadells de gos abandonats a la platja de Cunit que han perdut la vida.
Imatge dels cinc cadells de gos abandonats a la platja de Cunit que han perdut la vida. | PACMA

La platja de Cunit s'ha trobat aquest dijous, 28 de febrer, amb una estampa indignant. Sis cadells de gos acabats de néixer han aparegut abandonats a la sorra de la platja, segons ha denunciat el Partit Animalista — PACMA a través del seu compte de Twitter. Dels sis animals abandonats, només un ha pogut ser rescatat amb vida, al qual li han posat el nom de Sirena. Els altres cinc cadells, malauradament han perdut la vida.

Els animals, de molt pocs dies de vida, han aparegut a la sorra de la platja de Cunit, i PACMA ha anunciat que el succés «ja s'ha posat en coneixement de les autoritats competents». De moment es desconeix de quina manera els animals han anat a parar a la platja, si bé han sigut abandonats allà o bé van ser llençats al mar i l'aigua els ha arrossegat fins a la sorra. El més possible, però, és que hagin mort ofegats. 

El partit ha denunciat que «mentre hi hagi éssers inhumans capaços d'abandonar animals, PACMA seguirà lluitant per protegir-los i per alçar la veu per ells». Pel que fa al cadell que ha sobreviscut, la Sirena, caldrà veure com evoluciona durant els pròxims dies. 

La Sirena, l'únic cadell de gos que ha aconseguit sobreviure a la platja de Cunit.
La Sirena, l'únic cadell de gos que ha aconseguit sobreviure a la platja de Cunit. | PACMA

 

Demanen ajuda per trobar l'autor dels fets

Des d'Amancu — Amics dels Animals de Cunit han fet una crida a través de les xarxes socials per aconseguir tota la informació que sigui possible sobre l'autor o autors de l'abandonament dels sis cadells de gos acabats de néixer. L'associació recorda que els autors d'aquest «crim atroç han comès un delicte tipificat en el Codi Penal». 


Comentaris

envia el comentari