Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

URGENT

Un conductor xoca contra una parada de bus a Sabadell i mata una dona de 86 anys

ÚLTIMA HORA

Mor el pilot d'una avioneta en estavellar-se a l'aeròdrom de l'Anoia

Absolen els dos tècnics d'ambulància acusats de violar una pacient mentre la traslladaven a l'hospital a Barcelona

El tribunal considera que no hi ha proves suficients per demostrar l'agressió sexual
Els dos tècnics d'ambulància acusats de violar una pacient han estat absolts | cedida

 

L'Audiència de Barcelona ha decidit absoldre els dos tècnics d'ambulància acusats de violar una jove mentre la traslladaven a l'hospital, davant la falta de proves definitives que demostrin l'agressió sexual. Segons la sentència del tribunal, els testimonis de la víctima i d'altres persones que van declarar durant el judici tenen llacunes, i en alguns punts fins i tot arriben a ser molt contradictoris. 

 

Recordem que la Fiscalia i l'acusació particular demanaven un total de set anys de presó per la presumpta violació, que hauria tingut lloc fa quatre anys, però els jutges han considerat que hi ha «dubtes raonables» sobre què va passar a l'ambulància. A més, destaquen que no hi ha cap prova física o biològica, i que, en aquells moments, la dona es trobava alterada per haver consumit alcohol i drogues. 

La jove va assegurar que la van violar a prop de l'hospital

Segons la denúncia que va presentar la defensa de la jove, els investigats van acudir l'any 2014 a la cruïlla dels carrers de Numància i de Josep Tarradellas de Barcelona per recollir la víctima, en estat semiinconscient després de consumir una gran quantitat d'alcohol, però van decidir aprofitar-se de la situació i abusar d'ella.

 

Després de pujar-la a l'ambulància i dirigir-se cap a l'Hospital del Sagrat Cor de la capital catalana, els sanitaris es van aturar molt a prop durant uns catorze minuts. En tot aquest temps, segons la víctima, els tècnics la van violar. Per a sorpresa dels dos, la jove es va despertar, i els va demanar entre plors que paressin i que la portessin a casa. Ells van acceptar, amb l'única condició que no digués res a ningú, i van informar l'hospital que ja no calia el trasllat.