ÚLTIMA HORA

‼ Salut proposa fase 2 per a Girona, Catalunya Central, Alt Penedès i el Garraf

Accepta gairebé tres anys de presó per abusar sexualment de dues menors al Baix Penedès

L'home reconeix els fets i les dues parts arriben a un acord abans de judici
Imatge de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona | ACN
 

L'home que estava acusat d'haver abusat de dues menors d'edat al Montmell el 2015 ha reconegut els fets i ha rebut una pena de dos anys i vuit mesos de presó, deu anys de llibertat vigilada i el pagament d'una indemnització de 7.000 euros per a les víctimes. Aquest dimarts 5 de novembre havia de començar el judici a l'Audiència de Tarragona, però les parts han tancat un acord de conformitat i l'acusat ha admès els fets.

 

Condemnat per delictes d'abús a menors de setze anys

El condemnat vivia el 2015 amb un amic, que tenia les dues filles menors d'edat, de vuit i tretze anys, el caps de setmana alterns i la meitat de les vacances. L'home ha admès que entrava a l'habitació de les nenes i els llepava els peus, i que dormi entre les dues, abusant d'elles. Per això se l'ha condemnat a dos anys de presó per un delicte d'abús sexual a menor de setze anys amb introducció de membres corporals, i a vuit mesos de presó per un delicte d'abús sexual a menor de setze anys. 

 

Per cadascun dels dos delictes, l'home ha de complir cinc anys de llibertat vigilada. El tribunal ha acordat que no es pugui apropar ni comunicar amb cap de les víctimes durant un període de cinc anys. Tot i que inicialment la fiscalia demanava catorze anys de presó pels dos delictes, perquè apreciava una prevalença de relació de superioritat, finalment ha descartat aquest agreujant, i ha tingut en compte els atenuants de dilacions indegudes i de reparació del dany.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari