Accepta 2 anys de presó l'acusat d'intentar clavar un ganivet a Girona

Els fets van succeir l'any 2016, i el detingut s'enfrontava a 10 anys de condemna per intent d'homicidi i un delicte de maltractament

presó
Accepta 2 anys de presó l'acusat d'intentar clavar un ganivet a Girona | Pixabay

Un acusat d'intentar clavar un ganivet a un home en una casa de Girona el 27 de novembre del 2016 ha acceptat 2 anys de presó. El cas ha arribat a judici aquest dimecres a l'Audiència de Girona. Durant la seva declaració, el processat ha reconegut que cap a dos quarts de cinc de la matinada va arribar al domicili que compartia amb la seva dona i es va trobar la víctima a dins.

La víctima va poder repel·lir les estocades, però va resultar ferida

«L'únic que volia era fer-lo fora», ha dit l'acusat, que ha admès que es van barallar però no recorda en quin moment va agafar el ganivet de la cuina. La víctima va aconseguir repel·lir les estocades i arrabassar-li el ganivet però va patir una ferida a la mà.

D'altra banda, la dona va intentar separar-los mentre forcejaven i va acabar rebent un cop. L'acusat s'enfrontava a 10 anys de presó per intent d'homicidi i un delicte de maltractament. Al final del judici la fiscalia ha modificat l'acusació perquè considera que va cometre un delicte de lesions amb instrument perillós.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari