presó

Accepta 2 anys de presó l'acusat d'intentar clavar un ganivet a Girona

Els fets van succeir l'any 2016, i el detingut s'enfrontava a 10 anys de condemna per intent d'homicidi i un delicte de maltractament

Un acusat d'intentar clavar un ganivet a un home en una casa de Girona el 27 de novembre del 2016 ha acceptat 2 anys de presó. El cas ha arribat a judici aquest dimecres a l'Audiència de Girona. Durant la seva declaració, el processat ha reconegut que cap a dos quarts de cinc de la matinada va arribar al domicili que compartia amb la seva dona i es va trobar la víctima a dins.

La víctima va poder repel·lir les estocades, però va resultar ferida

«L'únic que volia era fer-lo fora», ha dit l'acusat, que ha admès que es van barallar però no recorda en quin moment va agafar el ganivet de la cuina. La víctima va aconseguir repel·lir les estocades i arrabassar-li el ganivet però va patir una ferida a la mà.

D'altra banda, la dona va intentar separar-los mentre forcejaven i va acabar rebent un cop. L'acusat s'enfrontava a 10 anys de presó per intent d'homicidi i un delicte de maltractament. Al final del judici la fiscalia ha modificat l'acusació perquè considera que va cometre un delicte de lesions amb instrument perillós.

També et pot interessar...