Un accident amb diversos vehicles implicats a l'autovia A-2 a Sant Joan Despí provoca 8 km de retencions

A més, un camió avariat a l'AP-7 a Barberà del Vallès també està causant més de 7 km de retencions a l'autopista

Aquest dimarts, 26 de juny, s'ha produït un accident a l'autovia A-2, a l'altura del municipi de Sant Joan Despí, al Baix Llobregat. Segons ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT), es tracta d'un sinistre amb diversos vehicles implicats, que ha obligat a restringir part del trànsit en aquest punt de la xarxa viària. De fet, al voltant de les 08.00 hores ja s'havien acumulat uns vuit quilòmetres de retencions. 

Al mateix temps, a l'autopista AP-7, al seu pas pel Vallès Occidental, també hi ha importants retencions aquest matí. En concret, el causant és un camió que ha quedat avariat, i que ha obligat a tallar un carril en sentit sud. 

Cap a les 9.00 hores aquest carril que havia estat tallat ja s'ha pogut tornar a reobrir, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Tot i això les cues encara continuen, unes aturades que han arribat finalment fins als deu quilòmetres.

Retencions a la C-32, aquest dilluns, per un accident a Cornellà

Aquest mateix dilluns hi va haver un accident a una zona molt propera al sinistre d'avui que va obligar a tallar una altra via i va provocar també retencions, en aquest cas a l'autopista C-32. En concret, el sinistre es va produir a Cornellà de Llobregat i es van haver de tallar dos carrils de la mencionada carretera.

Va arribar a haver-hi fins a tres quilòmetres de retencions com a conseqüència del sinistre, que es va produir a una hora molt similar a la de l'accident d'avui a l'A-2. Uns minuts abans de les 9.00 hores, però, els carrils van ser reoberts i el trànsit es va anar normalitzant a poc a poc.


Comentaris

envia el comentari