Un accident a l'AP-7 provoca retencions a l'altura de Sant Cugat

Dos vehicles s'han vist implicats en el sinistre, i un d'ells ha quedat bolcat després de produir-se la col·lisió

accident
Un accident a l'AP-7 provoca retencions a l'altura de Sant Cugat | Facebook |@antiradarcatala

Un accident que ha tingut lloc fa aproximadament una hora a la via AP-7 provoca retencions a l'altura de Sant Cugat del Vallès en sentit Tarragona. El sinistre s'ha produit, concretament, entre els punts kilomètrics 153 i 154 d'aquesta carretera de la comarca del Vallès Occidental, i afortunadament cap persona ha resultat ferida.

Arran la col·lisio, un dels turismes implicats en l'accident ha quedat bolcat al mig de l'autopista, però ja ha estat retirat, tal com han informat fonts del Servei Català de Trànsit a Catalunya Diari. En aquests moments encara es registren retencions que s'allarguen fins a 8 i 9 quilòmetres entre Santa Perpètua i Sant Cugat així com cues de 7 quilòmetres entre el Papiol i Sant Cugat, però s'espera que en poca estona la circulació quedi completament normalitzada

Detecten 80 casos de consum de 'Purple drank' a Catalunya

El Centre d’Informació del Medicament ha detectat a Catalunya els primers 80 casos, durant els últims dos anys, del consum del xarop de la tos com a droga. Així doncs, aquesta nova moda que comença a arribar a terres catalanes consisteix a prendre xarop per la tos barrejat amb sucre i refresc. Aquesta barreja consumida en grans quantitats pot causar un estat de relaxació i també una sensació d’eufòria.

Segons ha informat Telecinco, no es tracta de cap droga nova sinó que aquesta fa anys que existeix i està associada a la cultura del rap dels anys 90. Avui dia, ha tornat a cridar l'atenció dels joves i els adolescents i s’ha convertit novament en una tendència als Estats Units. Aquesta droga, que s'ha tornat a posar de moda, és coneguda com la ‘Purple drank’, o beguda lila, i a internet es poden trobar tota una sèrie de vídeos que parlen sobre ella. 

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari