Un accident a l'autopista C-32 obliga a tallar dos carrils en direcció Sitges

Per ara ja s'han acumulat al voltant de quatre quilòmetres de retencions

Aquest dimecres, al voltant de les 20.20 hores de la tarda ha tingut lloc un nou accident a l'autopista C-32. En concret, segons ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre s'ha produït a l'altura del terme municipal de Viladecans, al Baix Llobregat, i ha obligat a tallar dos carrils de la mencionada via, en sentit Sitges. Com a conseqüència del tall, s'han acumulat al voltant de quatre quilòmetres de retencions, des de Sant Boi de Llobregat. 

Nombrosos incidents a la C-32

L'autopista C-32, al seu pas pel Baix Llobregat, és un dels punts més conflictius de la xarxa viària catalana, amb nombrosos accidents, tot i que la majoria de poca importància. El passat 25 de juny, per exemple, un altre sinistre que va tenir lloc a l'altura de Cornellà de Llobregat va obligar a tallar dos carrils de la via en sentit sud, provocant també importants retencions. En concret, en aquell cas es van acumular més de tres quilòmetres de retencions.

Uns dies abans, el divendres 22 de juny, la mateixa via va quedar tallada a l'altura del municipi de Cubelles, al Garraf, per un vehicle que es va avariar mentre circulava. Com a conseqüència d'aquesta avaria, es van enregistrar uns dos quilòmetres de retencions, i els problemes es van allargar durant aproximadament una hora. 

El succés més sorprenent, però, va ser un vehicle que es va incendiar a la mencionada via, el passat 2 de maig. Els fets van tenir lloc a l'altura del municipi de Vilassar de Mar, al Maresme, concretament en el punt quilomètric 93. Més enllà d'algunes retencions, però, l'incident no va anar a més, i no hi va haver víctimes humanes. 


Comentaris

envia el comentari