IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Un nou atac amb ganivet sacseja França pocs dies després de l'assassinat d'un professor

URGENT

🔴 El Govern aposta per un confinament municipal de cap de setmana i més restriccions

Un accident a la B-30 a Barberà del Vallès col·lapsa els accessos a la ciutat de Barcelona

A hores d'ara hi ha retencions a l'AP-7, a la C-58 i a les rondes de la capital catalana

Matí de dimarts complicat a la xarxa viària a Barcelona. Al voltant de les 08.00 hores s'ha produït un accident a la carretera B-30 al terme municipal de Barberà del Vallès, que ha obligat a tallar un carril en sentit sud. Això, al mateix temps, ha provocat importants cues a la C-58 de Terrassa a Badia del Vallès, en sentit Barcelona, i també des del Nus de la Trinitat fins a Ripollet en sentit Terrassa. 

Aquestes afectacions a la C-58 al Nus de la Trinitat també han provocat al seu torn retencions a les rondes de la ciutat de Barcelona en sentit Sant Adrià del Besòs. En concret, s'estan produint importants retencions a la Ronda de Dalt, d'Horta al Nus de la Trinitat, i a la Ronda Litoral, de Sant Adrià al Nus de la Trinitat. 

Per poder descongestionar el trànsit, tal com ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), s'ha obert a la C-58 el carril Bus VAO per a tots els vehicles, excepte camions.  Al mateix temps, totes aquestes afectacions també han repercutit en el trànsit a l'autopista AP-7. En concret, s'han produït importants retencions des de Montornès fins a Barberà del Vallès, en sentit Tarragona.  

Al voltant de les 09.00 hores, el carril que s'havia tallat arran d'un accident a la B-30 ha quedat obert, però les afectacions a l'AP7, a la C-58 i a les rondes de Barcelona encara no s'havien solucionat. 


Comentaris

envia el comentari