YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un accident a la B-10 provoca importants retencions en les entrades a Barcelona

La B-20, la C-58, la C-17 i la C-33 presenten cues quilomètriques a les vuit del matí

Imatge de l'accident
Imatge de l'accident | Twitter (@antiradarcatala)

Un accident de trànsit a la B-10, coneguda com a Ronda Litoral, ha obligat a tallar la carretera a l'alçada de Bon Pastor en sentit Llobregat, provocant cues quilomètriques que afecten a altres vies d'entrada a Barcelona. Els fets s'han produit després que un camió hagi fet la tisora a la Ronda Litoral, originant cues quilomètriques en aquelles vies que estàn connectades al Nus de la Trinitat.

Els fets han tingut lloc al voltant de dos quarts de vuit del matí, al punt quilomètric 0,5. Durant gairebé dues hores s’han estat produint desviaments en direcció a la B-20, per la Ronda de Dalt, tal com ha informat el Servei Català de Trànsit mitjançant el seu compte oficial de Twitter. Cap a un quart de deu del matí, però, el trànsit a la Ronda Litoral ha quedat reobert.

Imatge de les retencions
Imatge de les retencions | Twitter (@antiradarcatala)

 

La C-58, C-17, C-33 i B-20, també afectades arran de l'accident

Però la B-10 no ha estat l'única via afectada a causa dels fets, ja que a la C-58 s’estan produint fins a 6 quilòmetres de retenció, en sentit Sud i de Ripollet a Barcelona. Per aquest motiu, han pres la decisió d’obrir el carril Bus-VAO, el qual poden fer servir tots aquells vehicles que es dirigeixin a l’interior de Barcelona, amb excepció dels camions.

Les altres vies afectades per llargues cues i retencions són la C-17 i la C-33, que compten amb 3 quilòmetres de retenció a l’altura de Montcada i Reixac, en direcció a l’entrada de la capital catalana, així com a la B-20, de Santa Coloma de Gramenet al Nus de la Trinitat en sentit sud. De fet, a la Pota nord encara es registren fins a 2 quilòmetres d'aturades per entrar a la ciutat.

 

Mor un motorista després de xocar contra un taxi a Barcelona

Un motorista de 36 anys va perdre la vida durant matinada del passat dimecres, 29 d’agost, en xocar contra un taxi al passeig de Torres i Bages de Barcelona. Els fets van tenir lloc al voltant de les 03.40 hores, i poc després de la mort d'un altre motorista a la Ronda Litoral de la capital catalana durant el dilluns anterior.


Comentaris

envia el comentari