rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Un accident a la C-17 provoca més d'onze quilòmetres de retencions a Parets del Vallès

Al mateix temps, també està sent un matí complicat per als conductors a les rondes de Barcelona

 

 

Importants problemes aquest dimecres, 4 d'abril, a la xarxa viària catalana. En concret, a aquesta hora s'estan produïnt retencions a la carretera C-17, així com a les rondes de Barcelona. Tal com ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), al voltant de les 08.00 hores un carril de la C-17 ha quedat tallat com a conseqüència d'un accident que ha tingut lloc al terme municipal de Parets del Vallès, en sentit Barcelona. 

 

Cap a les 08.40 hores el carril ha estat reobert, però això no ha evitar que s'acumulin un total d'onze quilòmetres de retencions, des de l'Ametlla del Vallès fins a Parets del Vallès, així com altres dos quilòmetres de cua a Parets en sentit nord. 

 

 

Matí complicat a les rondes de Barcelona

Al mateix temps, i com és habitual a primera hora del matí, s'estan produïnt importants retencions a les ronde de Barcelona. En concret, tal com es pot comprovar a la pàgina d'incidències viàries del SCT, a la B-10 s'han acumulat més de sis quilòmetres de retencions en sentit sud, mentre que la B-20 ja acumula més de vuit quilòmetres i mig de cues en el mateix sentit. Pel que fa a la B-23, a hores d'ara s'han acumulat un total de 10 quilòmetres de retencions a Molins de Rei, en sentit nord. 

 

Tan sols un carril obert a l'AP-7 a Salt

Finalment, també cal dir que a l'autopista AP-7 a hores d'ara hi ha un carril tallat per circular a Salt en sentit França, com a conseqüència d'un altre accident. Per ara, s'ha acumulat cinc quilòmetres de retencions, però no es descarta que els problemes vagin a més, per la gran quantitat de vehicles que circulen per aquesta via. Al mateix temps, també s'està retirant el vehicle accidentat.