Un accident a la C-58 provoca retencions a diferents entrades de Barcelona

Totes les vies que enllacen amb el Nus de la Trinitat tenen llargues cues quilomètriques

Retencions a la Ronda de Dalt, en una imatge d'arxiu.
Retencions a la Ronda de Dalt, en una imatge d'arxiu. | ACN

Un accident a la C-58, al seu pas pel barri barceloní de Torre Baró, està provocant aquest dimarts a la tarda llargues cues de retencions a totes les vies que enllacen amb el Nus de la Trinitat. El sinistre ha tingut lloc pocs minuts abans de les quatre de la tarda i ha obligat a tallar un carril de sortida de Barcelona, provocant un quilòmetre de retencions.

A la Ronda Litoral hi ha més de 7 quilòmetres des del Poblenou, a la Ronda de Dalt hi ha més de 6 quilòmetres des de la Vall d'Hebron i a la B-20 la cua comença al Pont de Santa Coloma. Segons el Servei Català de Trànsit, cap a les sis de la tarda les cues ja han començat a disminuir i la circulació ha tornat poc a poc a la normalitat.

Diverses retencions a les entrades de Barcelona

Aquest dimarts s’han registrat forces retencions a les vies d’entrada a la capital catalana. Ja a primera hora del matí un accident a la C-31, al Prat de Llobregat, ha obligat a tallar un carril, provocant cues de fins a quatre quilòmetres en sentit Barcelona.

Cap a mig matí s’ha produït un altre accident, aquesta vegada a la B-23, a Esplugues de Llobregat, que també ha obligat a tallar un carril i ha provocat mig quilòmetre de retencions. A la B-20  s’ha hagut de tallar un carril a Collserola, en aquest cas en sentit Llobregat, per un accident, provocant cues de fins a 3,5 quilòmetres. Ja a primera hora de la tarda, també s'ha tallat un carril de la Ronda Litoral en sentit Besòs a l'altura del Port per un vehicle avariat, el que ha comporat retencions de fins a quatre quilòmetres des de la Zona Franca.

  


Comentaris

envia el comentari