accident trànsit mossos

Una col·lisió múltiple al Pla de l’Estany provoca cues de tres quilòmetres

Dues persones han resultat ferides de poca gravetat

Cues quilomètriques a causa d’un accident múltiple  a Girona. El Servei Català de Trànsit ha informat que s’ha registrat un accident a l’autovia C-66  al terme municipal de Palol de Revardit (Pla de l'Estany) que ha afectat un carril en sentit sud i ha provocat una cua de tres quilòmetres. A conseqüència de l'impacte, dues persones han resultat ferides de poca gravetat. El SEM els ha evacuat els afectats en ambulàncies a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Cinc vehicles implicats

Al voltant de les 7.45 hores del matí d’aquest dijous 9 de gener s’ha registrat un  accident de trànsit a la variant de Banyoles, la C-66,  a l’altura del quilòmetre 37. Fins al lloc dels fets s’han mobilitzat dotacions dels Bombers, del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i dels Mossos d’Esquadra de Trànsit que han  tallat un carril en sentit sud, Girona, i, per tant, hi ha retencions d’uns tres quilòmetres.

Segons les fotos compartides per ‘Anti-Radar Garrotxa’, es tractaria d’una col·lisió múltiple  «a la baixada abans del pont de la República» de l’autovia C-66, on cinc vehicles s’haurien vist implicats, segons informa 'Diari de Girona'. 

També et pot interessar...