Un accident entre unn camió i un cotxe talla dos carrils de l'AP-7 a Montornès del Vallès

El sinistre ha tingut lloc al voltant de les 12.00 hores, però no s'ha hagut de lamentar cap ferit

El SEM, en una imatge d'arxiu
El SEM, en una imatge d'arxiu | SEM

Aquest dimarts ha tingut lloc un accident entre un camió i un cotxe al punt quilomètric 134 de l'autopista AP-7. Segons ha indicat el 'Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre ha tingut lloc al terme municipal de Montornès del Vallès, al Vallès Oriental, quan el vehicle més gran s'ha emportat el turisme. El succés ha obligat a tallar dos carrils en sentit Barcelona, provocant algunes retencions. Finalment, al voltant de les 13.07 hores la situació ha quedat normalitzada. 

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 12.00 hores, i fins al lloc es va desplaçar una de les seves dotacions, tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), tot i que tan sols ha estat necessària l'actuació d'una, i dues dotacions dels Bombers. Afortunadament, no s'ha hagut de lamentar cap ferit. 

El Vallès, una zona amb molts accidents a l'AP-7

Cal dir que l'AP-7 és una de les vies més transitades del nostre país, i que per això es produeixen accidents gairebé cada dia. Una de les zones amb més sinistres viaris és la del Vallès, on els accidents acostumen a tenir lloc en hores punta, obligant a tallar carrils i dificultant el pas d'altres vehicles. El passat 8 de juny, per exemple, es van produir diversos incidents en aquesta zona, que van desembocar en cues que amb facilitat superaven els tres quilòmetres de retencions. 

Els primers sinistres van tenir lloc amb pocs minuts de diferència a Barberà del Vallès i a la Roca del Vallès. El primer va ser un xoc entre un camió i altres tres vehicles al voltant de les dotze del migdia, que va obligar a tallar un total de dos carrils, i va provocar tres quilòmetres de retencions. El segon, a la roca, va tenir com a protagonista un únic vehicle, va obligar a tallar un carril i va provocar més de quatres quilòmetres de cues. 

A la tarda, el problema no va ser un accident, sinó l'avaria d'una caravana, que va obligar a tallar un carril a l'altura, novament, de Barberà del Vallès, i va causar retencions de fins a nou quilòmetres de llargada, que s'estenien fins a Rubí. A banda, cal mencionar que al llarg del dia es produeixen altres sinistres més anecdòtics. 


Comentaris

envia el comentari