Retenció a l'AP-7 en sentit sud en l'operació sortida del darrer cap de setmana de juliol a l'alçada de Cerdanyola del Vallès

Un accident entre 3 camions provoca el caos a l'AP-7: cues quilomètriques ara mateix

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat del succés

Segon accident amb tres vehicles implicats a l'AP-7 de la setmana. Aquest cop, tres camions han patit un accident de trànsit a la via esmentada anteriorment, a l'altura de Barberà del Vallès, al Vallès Occidental. Arran del sinistre, s'han originat cues quilomètriques a l'AP-7

Un accident en què s'han vist implicats tres camions aquest dijous a l'AP-7 a l'altura de Barberà del Vallès manté tallats dos carrils en sentit sud i s'han format cues que arriben als 7 quilòmetres des de Mollet del Vallès, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), amb dades actualitzades poc abans de les 2 del migdia.

Dos dels camions podran continuar amb la seva marxa, però el tercer haurà de retirar-se amb una grua.

«A l'AP-7 a Barberà hi ha 2 carrils tallats en sentit sud a causa d'un accident. Hi ha retencions en un tram de 4 km des de Santa Perpètua».

«En l'accident de l'AP-7 a Barberà s'hi han vist implicats 3 camions: dos podran continuar amb la seva marxa i el tercer haurà de ser retirat amb grua Es mantenen 2 carrils tallats en sentit sud i la cua ha augmentat als 7 km des de Mollet».

L'accident es repeteix

Tres vehicles es van accidentar a l'AP-7 a l'altura de Barberà del Vallès aquest dimarts passat al matí, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT). L'accident, en sentit Girona, va ser una col·lisió per encalç entre un cotxe, un camió i una furgoneta i es van haver de tallar almenys dos dels quatre carrils de la via.

L'avís es va rebre a les 8:03 hores i es van formar cues de fins a 7 quilòmetres, fins a Sant Cugat del Vallès, i de retruc, també es van veure afectades la B-30 i la C-58. Dues persones van ser traslladades a l'Hospital Parc Taulí en estat menys greu, segons la informació del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els Bombers de la Generalitat van excarcerar una persona atrapada dins d'un dels vehicles. Així ho van informar a través de les seves xarxes socials.

«Hi som amb 4 dotacions #bomberscat a l'accident entre tres vehicles a l'AP-7, a Barberà del Vallès. Realitzem maniobres d'excarceració a un dels conductors».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp