Un accident obliga a tallar dos carrils a l'AP-7, a Santa Perpètua de la Mogoda

L'avís del xoc s'ha rebut a les 10:54 en un dia especialment mogut a les carreteres catalanes per la tornada a l'escola
Les retencions, quilomètriques | CatalunyaDiari.cat

 

Dos vehicles han xocat a l'AP-7, a l'altura de Santa Perpètua de la Mogoda, i les retencions al punt quilomètric 147 de la via esmentada ascendeixen fins als 6 quilòmetres. Cal esmentar, així mateix, que l'avís del xoc s'ha rebut a les 10.54 i tot plegat coincideix amb un dia molt mogut a les carreteres catalanes per la tornada a l'escola

 

Les últimes informacions del servei de Trànsit avisen que ja s'haurien reobert els carrils que estaven tallats però que les retencions continuen sent de 10 quilòmetres en sentit nord, entre Sant Cugat i Barberà, havent-hi també cues a l'enllaç de la C-58 amb l'AP-7.

3 carrils tallats en sentit Girona

L'accident ha provocat que s'hagin hagut de tallar fins a tres carrils en sentit Girona i s'hagi hagut de permetre la circulació a a través del voral de la via. Les retencions comencen ara a Sant Cugat del Vallès, allargant-se fins als 10 quilòmetres. 

 

Retencions en fins a 11 carreteres a primera hora del matí

Les principals entrades a la ciutat de Barcelona han estat les més afectades en les primeres hores del dia, a causa de la tornada a l'escola. Vies com l'AP-7, la C-32 i l'A-2 han tingut diversos quilòmetres de retenció de bon matí

 

L'AP-7 ha arribat a tenir 5 quilòmetres de cua a l'altura de Barberà del Vallès o al Papiol en sentit Tarragona. En la C-32 en el seu pas per Esplugues de Llobregat, s'han produït fins a tres quilòmetres de retencions i a l'A-2 hi ha hagut problemes en l'enllaç amb la B-20 i la C-32.