Un accident provoca cues en els dos sentits a la C-58 al Bages

Trànsit ha donat pas alternatiu als vehicles

Retencions a la C-58 per un accident
Retencions a la C-58 per un accident | Servei Català de Trànsit

Circulació amb congestió a l'autopista del Vallès. El servei Català de Trànsit ha registrat a les 18.12 hores d'aquest divendres 4 de gener un accident a la C-58 en el seu pas per Monistrol de Montserrat, al Bagesque està provocant afectacions en la mobilitat dels vehicles amb cues en ambdós sentits de la marxa

L'accident de trànsit ha tingut lloc al punt quilomètric 38,50 de l'autopista C-58 i està provocant que la circulació dels vehicles no sigui fluida. Com a conseqüència, hi ha retencions de 0,5 quilòmetres en ambdós sentits i Trànsit ha hagut de proporcionar pas alternatiu perquè els vehicles puguin continuar amb la seva marxa.

Diversos accidents, un mortal, a la C-58

A l’autopista del Vallès es concentren un gran nombre d’accidents en els darrers dies que han ocasionat que diversos punts d’accés a la ciutat de Barcelona es veiessin afectats. En concret, a les 17.52 hores es va registrar un accident que va provocar un total d’onze quilòmetres de retencions a l’altura de Badia del Vallès, set cap a Barcelona des de Terrassa i quatre des de Barberà.

Però, a més a més, el mateix dia i pràcticament alhora, es va registrar un altre accident a l’altura de Montcada i Reixac que va provocar que es formessin quatre quilòmetres de cues de vehicles des de Ripollet  i en sentit sud cap a Barcelona, creant retencions al Nus de la Trinitat. En aquest sentit, també es van crear cues de dos quilòmetres a la Porta Nord des de Santa Coloma.

Per una altra banda, el dimecres 2 de gener va morir una dona de 93 anys per no dur el cinturó. Els fets van passar quan el vehicle en el qual circulava per la C-58 amb la seva filla, de 70 anys i conductora, va xocar amb la part del darrere d’un camió que estava aturat al voral de la via amb les llums d’emergència enceses, a l’altura del punt quilomètric 0,5 de l’autopista.


Comentaris

envia el comentari