Un accident a l'AP-7 a Barberà del Vallès provoca 7 quilòmetres de retencions

Hi ha un carrit tallat
Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | Cedida

Un accident a l'AP-7 a Barberà del Vallès provoca 7 quilòmetres de retencions en sentit Girona. En aquests moments, hi ha un carril tallat en el sentit nord de la via i hi hauria fins a quatre vehicles implicats.

 

Les llargues cues, d'altra banda, tenen el seu origen en un accident al punt quilomètric 146 i el succés hauria tingut lloc quan faltaven vuit minuts per dos quarts de cinc de la tarda d'aquest divendres, 20 d'abril. 

 

La via, finalment, resta tallada en sentit Girona

 

 

 

Una hora de retencions, tot i tractar-se d'un accident lleu

 

La via s'ha tallat al punt de dos quarts de cinc de la tarda, uns deu minuts després del xoc amb quatre vehicles implicats. La via, però, encara no es pot reobrir amb normalitat a hores d'ara i per això encara es manté obert només el carril en sentit nord de la marxa. 

 

Fonts de Trànsit, en aquest sentit, afirmen més d'una hora després del succés que la circulació continua sent «lenta» i amb «possibles aturades» en aquest punt de la marxa. 

 

 

Ràpida reobertura de l'AP-7

Tot i el xoc entre quatre vehicles, la via s'ha reobert ràpidament. Si bé és cert que el sentit sud de la marxa encara continua presentant unes retencions de 7 quilòmetres una hora després del succés, també ho és que s'ha pogut adequar ràpidament un carril per no paralitzar la circulació per complert. 

 

Les retencions, a hores d'ara, s'inicien al punt quilomètric 146 de la via —on ha tingut lloc l'accident— i moren al punt 153 de la mateixa. 

 Comentaris

envia el comentari