Un accident a l'AP-7 a l'altura de Mollet del Vallès provoca 9 quilòmetres de retencions

La via té un carril tallat

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | Cedida

Un accident a l'AP-7 a l'altura de Mollet del Vallès, al punt kilométric 140 en sentit nord la tarda d'aquest divendres ha provocat 9 quilòmetres de retencions des de Barberà del Vallès. Derivat del succés, s'ha hagut de tallar un carril de la via. El succés s'ha produït cap a les 18.00 hores de la tarda, de fet, segons trànsit, l'avís s'ha donat a les 18.12 hores.

Fins al moment, la informació que s'ha donat a conèixer és que hi ha hagut dos vehicles implicats i que només una persona s'ha vist afectada resultant ferida 'menys lleu'. El SEM ha enviat fins al lloc dels fets una unitat que ha atès la persona ferida i l'ha traslladat fins a l'Hospital de Mollet.

A hores d'ara, segons ha tornat a informar trànsit a través del seu compte de Twitter, el carril es troba encara tallat a conseqüència de l'accident, tot i que cap a les 19.00 hores havia sigut reobert. Ara ha tornat a ser tallat per poder dur a terme les feines de retirada d'un dels vehicles.

L'AP-7, una autopista amb concentració d'accidents

L'AP-7 és una via molt transitada, motiu pel qual hi solen succeir una gran quantitat d'accidents. Un dels darrers i més greus que hi ha hagut va ser un produït a Sarrià de Ter en el qual una jove de 24 anys va perdre la vida. Els fets van succeir durant la nit del passat 29 d'abril quan la jove estava circulant en sentit contrari per la via citada. 

El seu vehicle va impactar frontalment contra un altre provocant la mort de la conductora, la jove de 24 anys, veïna de Santa Coloma de Farners. D'altra banda, els dos ocupants de l’altre cotxe implicat van resultar ferits menys greus i van ser traslladats a l’hospital Josep Trueta de Girona. 

Per la informació que es va donar, la jove va estar conduint en sentit contrari una bona estona, ja que van ser unes quantes les trucades de conductors avisant de la situació, un vehicle circulant en direcció contraria des de Fornells i en sentit França.


Comentaris

envia el comentari