Mor un home en un accident que ha obligat a tallar l'enllaç de l'N-IIa amb l'A-2 a Martorell

El sinistre ha tingut lloc a primera hora d'aquest matí de divendres

Imatge del camió accidentat
Imatge del camió accidentat | Twitter

Un home ha mort en un accident que ha tingut lloc a primera hora d'aquest divendres, 1 de juny, i que ha obligat a tallar l'enllaç de la carretera N-IIa amb l'autovia A-2. En concret, segons ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre ha tingut lloc a l'altura de Martorell, en sentit nord, i entre els vehicles implicats hi ha un camió.

 

El tall està causant algunes retencions en aquest punt de la xarxa viària, tenint en compte que es tracta d'una hora de molta circulació. Hi ha llargues cues entre el punt quilomètric 587,00 i el 588,00 en sentit nord al punt de la via que enllaça amb la sortida 25 de l'AP-7 i amb l'A-2.

No se sap la causa de la mort del conductor

El Servei Català de Trànsit ha informat que, de moment, encara no se sap si l'home ha mort com a conseqüència de l'accident o la seva mort ha sigut per causes naturals.

El camió ha sortit de la via per la qual circulava, patint un greu accident però sense cap vehicle més implicat. El fet que l'home pogués haver mort abans de patir l'accident explicaria la sortida de via. Tot i això, es tracta d'una informació que encara no està confirmada.

Retencions de 12 quilòmetres aquest dijous a l'AP-7

Ahir mateix també es van produir retencions a l'AP-7 barcelonina després que un vehicle quedés avariat enmig de la via i s'hagués de tallar un carril de l'autopista a l'altura de Barberà del Vallès en sentit Girona. Es van arribar a registrar fins a 12 quilòmetres de retencions.

Fonts de Trànsit van explicar a CatalunyaDiari.cat que les llargues cues haurien sigut com a conseqüència d'una avaria a la via. Aquesta hauria provocat que els vehicles s'acumulessin al punt quilomètric 147, justament al seu pas per Barberà del Vallès, tot això des de les sis de la tarda.


Comentaris

envia el comentari