Una ambulància del SEM i un cotxe de policia en un accident

Nou accident mortal a les carreteres catalanes: ara a l'A-2 i només tenia 44 anys

La dona va resultar ferida i va acabar morint a l'hospital

Diumenge tràgic a les carreteres catalanes, després de la mort de l'acompanyant d'un motorista en un accident de trànsit durant la tarda d'ahir.

El sinistre va tenir lloc a l'autovia A-2, al terme municipal de Sant Joan Despí, al Baix Llobregat.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), ahir a la tarda es va registrar un sinistre viari mortal al punt quilomètric 606 de l'A2. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 18.14 hores.

Trànsit ha infromat que, per causes que encara s'estan investigant, la motocicleta va sortir de la via i va xocar posteriorment contra una tanca.

Tant el motorista com la seva acompanyant van resultar ferits greus i van ser traslladats a l'hospital Moisès Broggi. On, posteriorment però, l'acompanyant va morir.

La víctima és una dona de 44 anys veïna de Barcelona.

Arran de l'accident, es van activar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Un altre accident mortal a Terrassa

Els Mossos d'Esquadra han detingut el conductor del cotxe implicat en l'accident mortal d'un ciclista a Terrassa després de donar positiu en drogues.

L'avís del sinistre es va rebre a les 07.53 hores del matí de dissabte al quilòmetre 20,8 de la C-1415a, entre Matadepera i Castellar del Vallès.

Per causes que s'investiguen, hi va haver una col·lisió amb dos turismes i 3 ciclistes implicats.

A conseqüència del xoc, va morir un dels ciclistes, de 44 anys i veí de Terrassa.

A més, hi va haver un segon ciclista ferit crític i traslladat al Parc Taulí de Sabadell i un tercer ciclista ferit menys greu i evacuat a l'Hospital de Terrassa.

31 persones mortes aquest 2022 a les carreteres catalanes

Des de principi d'any, segons dades provisionals del Servei Català de Trànsit, amb aquesta víctima, ja són 31 les persones que han mort en accidents de trànsit en carreteres interurbanes.

La Generalitat de Catalunya dona suport a les víctimes

El Servei Català de Trànsit recorda que el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any.

Per, així, oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit.

S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat