Un greu accident d'una limusina als Estats Units provoca 20 morts

Divuit de les persones que han perdut la vida viatjaven en el vehicle de luxe per assistir a una boda

Imagen de la limusina accidentada en Nueva York
Imatge de la limusina accidentada a Nova York | Cedida

Un greu accident entre dos vehicles va provocar la mort de 20 persones a la població de Schoharie, a l'estat de Nova York, als Estats Units. La fatal topada va tenir lloc el passat diumenge 7 d'octubre. 

La policia nord-americana va explicar en un comunicat que en la col·lisió es van veure implicats un turisme i una limusina de grans dimensions. També es va confirmar que divuit de les persones que van perdre la vida anaven en el vehicle de luxe i les altres dues en el cotxe. 

La majoria de les víctimes, convidats d'una boda

Les informacions que arriben des dels EUA apunten que dins de la limusina hi viatjaven un grup de convidats que es dirigien a una boda que s'havia de celebrar a la ciutat d'Albany, la capital de l'estat. 

Un gran nombre d'efectius d'emergències mèdiques, del cos de bombers i de la policia estatunidenca, entre elles la policia estatal i del comtat de Schoharie,  es van desplaçar ràpidament al lloc on es va produir l'accident. Tot i això, no es va poder fer res per evitar el tràgic final

Les dimensions de l'accident ha provocat que la Junta Nacional de Seguretat del Transport de l'estat de Nova York hagi obert una investigació per confirmar que va passar. El cos policial d'aquest estat, per la seva banda, ha establert una línia telefònica per atendre les víctimes. 

Operativo de emergencias desarrollado tras el accidente en Nueva York
Imatge de l'operatiu d'emergències que es va desplegar després de l'accident | Cedida

 

Els testimonis donen suport als familiars de les víctimes

Per expressa ordre de la policia estatal, no es coneixen les identitats de caps de les víctimes. Fonts policials han confirmat que no es donaran detalls fins que les famílies hagin estat informades i sempre que aquestes donin el seu consentiment. 

La col·lisió va tenir lloc molt a prop d'una botiga de la marca Apple, concretament a 250 metres, els propietaris de la qual van quedar destacar que «va haver-hi un horrible accident davant el nostre negoci». Per aquest motiu, es van mostrar confiats en el fet que la gent «comparteixi el seu amor, amistat i abraçades» amb els familiars.  


Comentaris

envia el comentari