Un accident entre dues motos causa cues a l'avinguda Diagonal de Barcelona

Se circula amb dificultats en aquest via entre la plaça de Pius XXII i la plaça de Francesc Macià

Imatge de lesdues motocicles implicades en l'accident a l'avinguda Diagonal
Imatge de les dues motocicles accidentades a l'avinguda de la Diagonal | Twitter (@antiradarcatala)

Dos motocicletes han patit un accident a la ciutat de Barcelona, concretament a l’avinguda Diagonal 

Al lloc dels fets s'hi han desplaçat diverses dotacions de la Guàrdia Urbana de Barcelona a més d'una ambulància. Es desconeix si alguns dels dos motoristes implicats presenta algun tipus de ferida

Mor un home de 85 anys atropellat a Barcelona

El passat 20 d’octubre un home va perdre la vida després de ser atropellat per un autobús de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). L’accident va tenir lloc a la tarda, concretament a les 18.21 hores.  A la confluència del carrer de Villaroel amb el carrer de Còrsega es va produir l’atropellament mortal per causes desconegudes, que va provocar dificultats per circular en aquests carrers.   

Va ser un vehicle de la línia 59 el que va xocar amb la víctima, un home de 85 anys que és la divuitena víctima mortal per accident de trànsit a la capital catalana, sis d'elles per atropellaments. La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat de la Guàrdia Urbana va obrir una investigació per esclarir els fets.  

Una dona perd la vida en un atropellament a l'Eixample 

Pocs dies abans, el districte de l’Eixample de Barcelona també va veure com una persona moria en ser atropellada per un vehicle, en aquest cas per un turisme. Una dona de 84 anys va perdre la vida la nit del 17 d’octubre mentre creuava un pas de vianants a la cruïlla dels carrers de Casanova i de Paris.

L’accident mortal va tenir lloc a les 21.53 hores per causes que es desconeixen segons van informar les fonts oficials. La Guàrdia Urbana de Barcelona va sotmetre al conductor tant al test d’alcoholèmia com al de drogues. Aquest va donar un resultat negatiu en tots dos.      


Comentaris

envia el comentari