Un accident múltiple talla un carril de l'A-2 al Baix Llobregat

Hi ha retencions de 12,5 km des de Pallejà | Segons informen fonts oficials, tres turismes i un camió han col·lidit

Hi ha retencions de 12,5 km | Cedida

Un accident múltiple amb tres turismes i un camió implicat ha tingut lloc a l'A-2 a Abrera (Baix Llobregat), a l'altura del quilòmetre 585. El Servei Català de Trànsit informa que arran l'incident s'ha tallat un carril en sentit Lleida i hi ha, aproximadament, 12,5 km d'aturades des de Pallejà. L'avís s'ha rebut a les 17.57 hores i, segons informen fonts oficials, hi treballen cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra.

Dos carrils tallats a la B-23 de Molins de Rei i retencions a la C-17

Paral·lelament, a la B-23 hi ha dos carrils tallats a Molins de Rei, en sentit Papiol. Trànsit informa que hi ha cues de 4 km des de Sant Feliu de Llobregat. A més, a Malla (Osona), a la C-17 hi ha retencions per un accident. 

També et pot interessar...

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari