rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un accident múltiple talla un carril l'AP-7 a l'altura de Subirats

Concretament, el succés ha tingut lloc al punt quilomètric 181
Imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Un accident múltiple talla un carril l'AP-7 a l'altura de Subirats, concretament, al punt quilomètric 181. En aquests moments, a les 18 hores, es registren 2 quilòmetres de retencions. Cal destacar, a més, que el xoc múltiple no ha reportat la involucració de cap persona

 

Segons han informat fonts de Trànsit a CatalunyaDiari.cat, el succés viari s'ha saldat sense cap persona ferida, tot i que l'incident ha provocat que la carretera s'hagi hagut de tallar. 

 

Una via de l'AP-7, tallada

En aquest sentit doncs, l'AP-7 —una de les vies més transitades i concorregudes del territori nacional— ha estat tallada en els dos sentits en primera instància, tot i que a hores d'ara ja s'ha habilitat un carril

 

Els Bombers de la Generalitat, a més, s'han desplaçat a la zona dels fets, tot i que no s'ha hagut d'intervenir cap persona ferida després del xoc. 

 

D'altra banda, les cues a la carretera esmentada han arribat als 3 quilòmetres en sentit sud cap a Tarragona. Tot i això, l'aparició i l'avituallament dels cossos d'emergència ha resolt la situació inicial. 

 

 

Avenços viaris

Finalment, però, a part de seguir amb un carril tallat per l'adequació dels cotxes involucrats, només es registra un quilòmetre de congestió, segons ha informat trànsit. 

 

 

Comentaris