Un accident obliga a tallar dos carrils a la C-31 al Prat de Llobregat

El tall ha provocat ja uns vuit quilòmetres de congestió

Aquest dimarts, 12 de juny, s'ha produït un nou accident a la carretera C-31, al seu pal pel municipi del Prat de Llobregat, al Baix Llobregat. Segons ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre ha obligat a tallar dos carrils a la via, que han complicat el trànsit en aquest punt. En concret, en aquests moments hi ha un total de vuit quilòmetres de retencions, des de Viladecans. 

Espectacular accident a Santa Cristina d'Aro

Recordem que fa pocs dies, el passat 4 de juny, va tenir lloc un espectacular accident a la mateixa C-31. En aquell cas, el sinistre va tenir lloc a l'altura del municipi de Santa Cristina d'Aro, al Baix Empordà, quan un camió cisterna va col·lidir amb un altre. Tot i les espectaculars imatges, no es va lamentar cap ferit, i afortunadament el vehicle més accidentat anava buit, i no es va haver de retirar càrrega de la carretera. 

Imatge de l'accident que ha tallat completament la C-31 a Santa Cristina d'Aro aquest dilluns
Imatge de l'accident que ha tallat completament la C-31 a Santa Cristina d'Aro aquest dilluns | cedida

 

Fins al lloc es van desplaçar un total de quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van aconseguir retirar el vehicle accidentat. Tot i això, la via va quedar completament tallada durant una bona estona, i es van fer desviacions per la C-65, per tal de reduir les retencions provocades. Al voltant de les set de la tarda, la via va quedar oberta, i es va tornar a la normalitat en el trànsit. 


Comentaris

envia el comentari