URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Un accident provoca 5 km de retencions a la C-58 a Montcada i Reixac

S'ha obert el BUS-VAO ECO per a tots els vehicles, tret dels camions, per descongestionar l'accés a la ciutat de Barcelona

L'accident ha tingut lloc a l'altura de Montcada i Reixac
L'accident ha tingut lloc a l'altura de Montcada i Reixac | CatalunyaDiari.cat

Importants problemes aquesta tarda de dimecres, 19 de desembre, a l'autopista C-58, al seu pas pel municipi de Montcada i Reixac, a la comarca del Vallès Occidental. Un accident està provocant al voltant de cinc quilòmetres de retencions en sentit sud, cap a la ciutat de Barcelona. Segons ha explicat el Servei Català de Trànsit (SCT), per tal de descongestionar l'accés a la ciutat comtal, s'ha decidit obrir el carril BUS-VAO ECO a tots els vehicles, tret dels camions.

Trànsit lent a la ronda de Dalt

Al mateix temps, els conductors que circulen per la ronda de Dalt de Barcelona també han de tenir en compte que a hores d'ara hi ha trànsit força lent, i fins i tot aturades en moments puntuals, entre el municipi d'Esplugues de Llobregat, a la comarca del Baix Llobregat, i Horta, en direcció al Nus de la Trinitat. 

A la carretera C-17, al seu pas per la localitat d'Ametlla del Vallès, a la comarca del Vallès Oriental, hi ha un carril tallat des d'aquest dimecres a les 15.00 hores, en direcció a la ciutat de Vic, per unes obres que s'estan fent. El tall ha aconseguit provocar algunes aturades en aquest punt de la xarxa viària, que han arribat a superar, puntualment, el quilòmetre. 

Un home mort en un accident amb el seu tractor a l'Ebre

Aquest dimecres, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), el conductor d'un tractor ha perdut la vida, després de veure's implicat en una col·lisió per encalç amb una furgoneta a la carretera TV-3319, al terme municipal d'Ulldecona, a la comarca del Montsià. 

La conductora de la furgoneta ha estat evacuada a l'Hospital de Tortosa
La conductora de la furgoneta ha estat evacuada a l'Hospital de Tortosa | cedida

 

Després del fort impacte, el tractor s'ha sortit de la via i ha acabat bolcant, provocant la mort del seu conductor. Pel que fa a la persona que conduïa la furgoneta, també ha resultat ferida, tot i que de caràcter lleu, i ha estat traslladada pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. 


Comentaris

envia el comentari