Un accident provoca 8 quilòmetres de retencions a l'altura de Castellví de Rosanes

Són en sentit Tarragona

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

Un accident a entre dos turismes a l'AP-7, a l'altura de Castellví de Rosanes, al Baix Llobregat, en sentit Tarragona, provoca més de 8 quilòmetres de retencions. Segons han explicat fons del Servei Català de Trànsit a 'CatalunyaDiari.cat', els fets han tingut lloc al punt quilomètric 179 a les 13.53 hores d'aquest dimecres, 27 de juny, quan dos vehicles haurien col·lidit. 

Com a conseqüència, un dels conductors hauria resultat ferit lleu, mentre que l'altre ha resultat il·lès. Tot i que en un primer moment la via ha quedat totalment parada al trànsit, a les 15.30 hores ja ha tornat a estar oberta, malgrat les llargues cues que encara presenta. 

Un altre accident en menys de 30 minuts

Un altre accident s'ha registrat a la Ronda de Dalt, concretament a l'altura de Sarrià, a Barcelona. En aquest cas, i segons ha informat Trànsit a 'CatalunyaDiari.cat', fins a tres vehicles s'hi haurien vist implicats, tot i que, a hores d'ara, encara es desconeixen les causes de l'accident i si hi han ferits. 

Com a conseqüència, s'ha tallat un dels carrils en sentit Besos, provocant retencions de 3 quilòmetres. 

Més retencions a l'AP-7

Aquest passat dimarts, 26 de juny, un altre accident es va produir a l'AP-7, concretament al punt quilmètric 147, al seu pas per Barberà del Vallpès. Com a conseqüències, els Mossos es veien obligat a tallar dos carils de la via, provocant fins a 6 quilòmetres de retencions en sentid sud. 

A més, i segons va informar el Servei Català de Trànsit a 'CatalunyaDiari.cat', també es va veure afectada la B-30 amb retencions d'entre un quilòmetre i un quilòmetre i mig.


Comentaris

envia el comentari