Un accident provoca un incendi i deixa diversos ferits a la C-44 a Ribera d'Ebre

Hi hauria almenys 5 persones afectades a causa de l'accident

Diverses ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en línia
Una furgoneta s'ha incendiat a causa de l'accident | cedida

Un accident entre dos vehicles ha deixat almenys cinc persones afectades i ha provocat un incendi a la carretera C-44, al Coll de Fatxes, al terme municipal de Tivissa. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'avís de l'accident s'ha rebut cap a dos quarts de sis de la tarda d'aquest dilluns, 7 de setembre, quan dos vehicles han topat a l'altura del quilòmetre 15 de la C-44, a Tivissa. Un dels vehicles implicats, una furgoneta, s'ha incendiat després de patir l'accident.

Les flames que cremen la furgoneta han passat al marge de la carretera i en aquests moments l'incendi ja ha cremat una superfície de 1.000 metres quadrats de vegetació forestal. Els Bombers han activat 9 dotacions, de les quals 3 del Grup de Recolzament d'Actuacions Forestals (GRAF) i una d'aèria, un bombarder. Els bombers estan treballant paral·lelament per apagar les flames de l'incendi, que ja està controlat, i atendre l'accident. Almenys cinc persones han quedat afectades per l'accident, però de moment se'n desconeix la gravetat.

A causa de l'accident i l'incendi, la C-44 es troba tallada en els dos sentit de la marxa a l'altura del quilòmetre 15, a Tivissa.


Comentaris

envia el comentari