Un accident provoca més de deu quilòmetres de retencions a la C-58

Trànsit l’ha registrat a Badia del Vallés i un altre a Montcada i Reixac, amb aturades de sis quilòmetres

Cues quilomètriques a la C-58 per dos accidents de trànsit
Cues quilomètriques a la C-58 per dos accidents de trànsit | Servei Català de Trànsit

Greus retencions a l’autopista del Vallès. Dos accidents han provocat que la circulació d’aquesta via s’hagi vist afectada durant la tarda d’aquest dimecres 2 de gener en diversos punts d’accés a la ciutat de Barcelona.

11 km de retencions a Badia del Vallès

A les 17.52 hores, el Servei Català de Trànsit ha registrat un accident, sense ferits, que ha provocat un total d’onze quilòmetres de retencions a la C-58 a Badia del Vallès. La circulació s’ha vist afectada en sentit sud, cap a Barcelona des de Terrassa, entre els punts quilomètrics 10,00 i 17,00. A més a més, en sentit nord la congestió és de quatre quilòmetres, des de Barberà.

6 km de retencions al Nus de la Trinitat

Per una altra banda, el Servei Català de Trànsit ha registrat un altre accident, també sense ferits, al Nus de la Trinitat que ha provocat que la circulació per aquesta zona s’hagi vist afectada al voltant de les 17.35 hores.

Concretament s’han format cues de vehicles aturats de quatre quilòmetres a la C-58 des de Ripollet, en sentit sud cap a Barcelona a l’altura de Montcada i Reixac, entre els punts quilomètrics 0,00 i 4,00. A més a més, també ha provocat una cua de dos quilòmetres a la Porta Nord des de Santa Coloma.

Mor una dona a la C-58 per no dur el cinturó

Aquest dimarts al matí s’ha registrat un accident mortal a la carretera C-58, a Barcelona. Els fets han tingut lloc quan un vehicle ha xocat amb la part del darrere d’un camió que restava aturat al voral de la via, amb les llums d’emergències enceses. Com a conseqüència, la conductora, de 70 anys, ha resultat ferida menys greu mentre que la seva mare, de 93 anys i que no duia el cinturó cordat, ha patit ferides crítiques i ha acabat morint en el seu trasllat a l’hospital.


Comentaris

envia el comentari