ÚLTIMA HORA

💉 Pfizer endarrereix entre tres i quatre setmanes l'entrega de vacunes a la Unió Europea

Un accident a l'autopista AP-7 a Sant Gregori obliga a tallar dos carrils en direcció França

També hi ha un segon tall a Sant Cugat del Vallès, per un altre sinistre

Dos carrils de l'autopista AP-7 han quedat tallats al voltant de les 9.10 hores del matí d'aquest dilluns a Girona, a causa d'un accident. En concret, segons ha indicat el servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre ha tingut lloc a l'altura del municipi de Sant Gregori, al Gironès, en direcció a la frontera amb França. Per ara no es registren grans retencions, tan sols mig quilòmetre en aquest punt de la xarxa viària.

Al mateix temps, també s'ha produït un segon sinistre, però en aquest cas a Sant Cugat del Vallès, que ha obligat a tallar un altre carril en sentit sud. Arran del tall, en aquest punt de l'autopista ja s'han acumulat uns tres quilòmetres de retencions. 

Afortunadament, a les 9.47 hores ja s'ha normalitzat la circulació en aquests dos punts de l'AP-7. 

Un altre accident obliga a tallar la C-32 

A primera hora del matí d'aquest dilluns, dos carrils de l'autopista C-32 també han quedat tallats com a conseqüència d'un accident. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre ha tingut lloc a l'altura del municipi de Cornellà de Llobregat, al Baix Llobregat, en direcció Sitges.

Com a conseqüència d'aquest succés, a la mencionada via ja s'han acumulat més de tres quilòmetres de retencions. Al voltant de les 08.38 hores, els dos carrils han quedat reoberts, però la circulació ha continuat sent intensa en aquest punt de la xarxa viària catalana.

Accident a la C-60 amb 5 km de retencions

Aquest passat diumenge, 24 de juny, l'autovia C-60 quedava tallada a l'altura del municipi de la Roca del Vallès, a causa d'un accident. En concret, el sinistre tenia lloc en direcció Granollers. Tot i que la via es va reobrir al trànsit una hora després, les retencions van durar molt més, arribant superar els cinc quilòmetres de retencions. 


Comentaris

envia el comentari