Un accident talla la C-25 a l'altura de Sant Julià de Vilatorta, a Osona

Es registra 1 quilòmetre de retencions

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | Cedida

Un accident talla la C-25 a l'altura de Sant Julià de Vilatorta, a Osona. L'incident, així mateix, s'ha produït a causa d'una col·lisió entre dos camions a l'interior d'un túnel, al punt quilomètric 191 de la via esmentada.

El succés ha tingut lloc a les 11:23 hores d'aquest dimarts, 19 de juny, i ha arribat a generar un quilòmetre de retencions. Tot i això, el trànsit s'ha començat a normalitzar al punt de dos quarts d'una del migdia en reobrir-se un carril de la via en sentit Girona

Les retencions, així mateix, són força evidents tal com es pot veure en aquesta imatge de @iromeuv a Twitter.

 

Un altre accident matinal amb 2 camions implicats obliga a tallar l'N-II

Aquest matí ha tingut lloc un accident similar a l'N-II, a l'altura de Girona, quan una col·lisió entre dos camions ha provocat un tall en els dos sentits de la via. Tot i que el trànsit s'ha desviat, inicialment, per la C-250 i la C-65, la situació en aquest tram s'ha normalitzat al punt de tres quarts de dotze del migdia. 

Cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues dotacions de Bombers de la Generalitat s'han desplaçat en un punt de l'encontre on una de les persones ha resultat ferida lleu, tot i que ha rebutjat l'assistència mèdica. L’altre implicat ha sortit il·lès de l’incident.

Els fets han tingut lloc a les 7,12 hores d’aquest matí, quan els dos vehicles implicats han patit una topada. Finalment, s'ha optat per donar pas alternatiu a la via durant l'hora i mitja que han estat els serveis d'emergència retirant els vehicles accidentats. 


Comentaris

envia el comentari