Pateix un accident de trànsit a Terrassa i descobreixen que no té carnet de conduir

El conductor implicat mai havia obtingut el permís | La policia ha obert diligències judicials per un delicte contra la seguretat viària

La Policia Municipal de Terrassa va enxampar aquest passat dimarts un conductor que no tenia carnet de conduir. Els fets van passar a partir d'un accident de trànsit a la mateixa ciutat, ja que en comprovar la documentació dels implicats van poder veure que l'individu en qüestió no tenia el permís.

El succés va tenir lloc el passat dimarts a les 19.40 hores de la tarda. A la cruïlla dels carrers de Vinyals i del Doctor Cabanes, un dels conductors no va respectar la senyalització de preferènciade pas que l'afectava i es va produir una col·lisió. En aquest acte no es van haver de lamentar ferits.

accident no carnet Terrassa
L'accident es va produir a la cruïlla dels carrers de Vinyals i del Doctor Cabanes | Google Maps

 

El conductor mai s'havia examinat per al permís de conducció

Dues dotacions de la Policia Municipal es van haver de desplaçar fins al lloc dels fets. Va ser en el moment de sol·licitar la documentació requerida per a poder registrar els fets de l'accident, que van assabentar-se'n que un dels implicats en l'accident no havia obtingut mai el permís de conduir.

D'aquesta manera, i atenint-se a la llei actual, la patrulla de policia en qüestió va  obrir una instrucció de diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària  contra l'individu sense carnet.

També et pot interessar...