L'acusada del crim dels amants s'esfuma abans de conèixer el veredicte final

Els amants del crim de Sant Pere de Ribes han estat declarats culpables i el fiscal demana una pena de 24 anys de presó

La dona acusada pel crim dels amants no es va presentar a l'Audiència de Barcelona per conèixer el veredicte final
La dona acusada pel crim dels amants no es va presentar a l'Audiència de Barcelona per conèixer el veredicte final | CEDIDA

Aquest dijous els dos amants, acusats de matar a la parella de la dona, estaven citats al Palau de Justícia per conèixer el dictamen del jurat. La sorpresa per aquest va ser quan l’acusada Sandra Jacas no s’hi va presentar. Segons ha explicat ‘La Vanguardia’, les nou persones del jurat estaven preparades per llegir el veredicte final davant la presidenta del tribunal, el fiscal, les acusacions, les defenses i l’altra acusat Manuel Cardenal. Tots esperaven que arribes Sandra que és amb qui Manuel hauria comès el crim.

Aquest moment però, no va arribar. L’acusada pel crim dels amants de Sant Pere de Ribes i, segons va dictaminar el fiscal durant el judici, la principal instigadora d’un triangle amorós que va acabar causant la mort de la seva exparella José, no va aparèixer. Sandra s’havia esfumat abans que el jurat emetés públicament el seu veredicte on declarava als acusats culpables de l’assassinat. L’advocat de la dona, que sí que estava present durant la lectura del veredicte, ha excusat a la seva clienta sota el pretext que «no té telèfon mòbil» i ha coincidit amb «un dia de vaga» fet que dificultava la seva presència davant del tribunal.

L’acusada, tot i haver passat tres mesos a presó, havia sortit en llibertat després que la instrucció tingués dubtes sobre la seva implicació directa a l’assassinat. No obstant això, després del judici, el fiscal havia retirat les acusacions per cooperar i com a còmplice i havia demanat la seva condemna per assassinat en considerar que els acusats havien actuat de comú acord.

Mossos d'Esquadra
La presidenta del tribunal ha dictat una ordre perquè els Mossos localitzin a l'acusada  | Mossos d'Esquadra

 

El jurat ha condemnat als amants per l'assassinat de José

A les 17.00 hores d’ahir dijous, 21 de febrer, el jurat va declarar culpables als dos amants, Sandra i Manuel Cardenal, per l’assassinat de José Solano, l’exparella de la dona. Així doncs, la presidenta del tribunal va dictar una ordre perquè els Mossos d’Esquadra localitzin a Sandra i procedeixin a la seva detenció.

El fiscal, després de conèixer el delicte d’assassinat que se li atribueix ha demanat una pena de 24 anys de presó i el seu ingrés immediat. La policia ha contactat amb els familiars per obtenir més informació però aquests han afirmat que li van perdre la pista a la Sandra quan, el passat dimecres, va acabar el judici.


Comentaris

envia el comentari