L'assassí de la nena de Vilanova va matar la menor «sense ser-ne conscient»

Diu que una persona es va colar a casa seva, que va agafar un ganivet per defensar-se i es va trobar la nena dintre de casa seva
Imatge de l'assassí de la petita Laia amb els Mossos d'Esquadra
Imatge de l'assassí de la petita Laia amb els Mossos d'Esquadra | CatalunyaDiari.cat

L’acusat i principal sospitós de ser l’autor del crim de la nena de 13 anys de Vilanova i la Geltrú el passat 4 de juny, ha admès davant la jutge que va matar la menor sense ser-ne conscient. Segons fonts judicials, aquest dijous l’home ha explicat que la tarda dels fets va entrar i sortir de casa constantment per anar a un bar proper.

 

En una d’aquestes tornades al pis, ha assegurat que es va deixar la porta oberta per anar al bany i que, en adonar-se’n, va sospitar que algú havia accedit a l’habitatge. El detingut, que està ingressat a Brians 2, ha volgut declarar de manera voluntària davant del jutge aquest dijous.

Una versió estranya: un intrús i la nena dintre de casa

Després de tancar la porta amb clau, ha relatat que va anar a la cuina a agafar dos ganivets per defensar-se d’un presumpte intrús, moment en què es va trobar amb la nena de sobte dins de casa. L’home ha garantit que la menor havia entrat per iniciativa pròpia perquè la porta era oberta, alhora que ha admès que la va agredir per defensar-se d’ella, sense ser conscient que era una nena.

 

Vilanova i la Geltrú va quedar consternada per la mort de la petita Laia
Vilanova i la Geltrú va quedar consternada per la mort de la petita Laia | CatalunyaDiari.cat

 

Els tiets de la nena van trobar el cos sense vida de la menor d'edat quan van entrar a casa seva després de sospitar que el veí de l'escala dels avis podria tenir la Laia. La menor d'edat va desaparèixer quan va sortir de casa dels seus avis però no va arribar a sortir al carrer. L'acusat del crim la va fer entrar a casa seva i va posar fi a la seva vida, segons les investigacions policials. L'advocat d'ell assegura que anava drogat i begut i sobre això edifiquen la seva defensa.Comentaris

envia el comentari