rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els treballadors d'ambulància acusats de violar una dona a Barcelona neguen els fets i asseguren que estava conscient

La Fiscalia manté la petició de set anys de presó
Dos treballadors d'ambulància estan acusats de violació a una pacient  | SEM

 

Aquest dimarts s'ha celebrat el judici contra els dos treballadors d'ambulància acusats de violar una dona quan la transportaven a l'hospital del Sagrat Cor fa tres anys. Tots dos han negat els fets i han explicat la seva pròpia versió, que es contradiu amb el relat de la presumpta víctima, així ho publica 'RAC1'.

 

El conductor de l'ambulància i el sanitari que l'acompanyava asseguren que la dona no va estar inconscient en cap moment, i que va ser ella mateixa qui va demanar aturar l'ambulància en un moment determinat. Neguen per tant, que ho fessin per decisió pròpia, tal com s'havia dit. Tot i les seves declaracions, la Fiscalia manté la petició de set anys de presó per a ells.

Els acusats asseguren que la suposada víctima estava conscient

Els dos acusats, doncs, han negat rotundament ser els autors d’una violació a la pacient. Segons han assegurat, la versió de la dona es falsa, expliquen que ella va estar conscient durant tot el trajecte i que a meitat d’aquest els va demanar aturar el vehicle abans de ser a l’hospital per poder passar per casa.

 

Segons havia explicat la suposada víctima, els treballadors de l’ambulància van violar-la en aquest moment. L’ambulància va estar parada durant 14 minuts i va ser en aquest període de temps quan suposadament van abusar d’ella. Després de tot, a les 02.17 hores, els dos investigats van trucar a l'hospital informant que el trasllat ja no era necessarii la jove va firmar l'alta voluntària.

 

El relat de la dona sosté que ella havia estat inconscient durant tot el trajecte, i que va ser llavors quan es va despertar i va veure els dos homes violant-la. Assegura que no recorda res abans d’això. Suposadament l’ambulància havia recollit a la dona aproximadament a la 1.30 hores, quan estava inconscient tirada a terra després d’haver consumit una gran quantitat d’alcohol.

La paraula de la dona és l'única prova de la violació

Les defenses dels acusats han aprofitat aquest suposat estat en el qual es trobava la jove com a punt de partida per demostrar la innocència dels seus clients, també algunes contradiccions en les seves declaracions.

 

La dona afirmava que hi havia tres persones i no dues durant els fets, un dels punts inconsistents de la seva declaració que poden fer dubtar de la veracitat de les seves paraules. Això, unit a l’estat en què es trobava la dona, molt beguda i potser havent consumit alguna droga abans, és el que les defenses han utilitzat a favor dels acusats.

 

El cert és que l’acusació de la dona i tot el relat que ha explicat és l’única prova que hi ha de la suposada violació, ja que no té cap informe mèdic que pugui corroborar lesions compatibles amb una agressió sexual. Per aquest motiu les defenses demanen l’absolució dels acusats, però les acusacions demanen set anys de presó per ells.