IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Adela, la menor desapareguda a Huelva, ja és amb la seva família

No es tenia cap notícia d'ella des de fa mes i mig

«Ja està amb la seva família». Aquest és el missatge tranquil·litzador que s'ha llançat a les xarxes socials sobre Adela, la menor de 16 anys desapareguda a Niebla, Huelva, des del passat 12 de desembre. Es troba en perfecte estat de salut.

Així doncs,  a Facebook, s'ha publicat: «María Adela ja està amb la seva família. Gràcies a tots pel vostre suport incondicional. Ha estat ara mateix! No mereixeu menys que assabentar-vos quasi en directe. Està bé».

María Adela Rodríguez, la joven desaparecida en Niebla
Imatge de María Adela   | Cedida

 

Desaparició a Portugal

La menor ha estat mes i mig sense donar senyals de vida. Malgrat tot, però, es creia que podria haver marxat de manera voluntària amb la seva parella, un jove de 22 anys. A més, es tenien indicis que apuntaven al fet que podien estar a Portugal. Per aquest motiu, la policia del país ha treballat conjuntament amb la Guàrdia Civil durant aquestes setmanes.

La família del jove, tampoc ha tingut cap tipus de contacte amb el noi durant tot aquest temps: «No sabem res. Tant de bo. Estic en contacte amb la Guàrdia Civil i el que ens diuen és que no en saben res», declarava la seva mare.

«Us demano que poseu els peus a la terra»

La mare de María Adela, Adeli Escala, ha publicat un missatge hores abans de l'aparició que pot haver estat determinant, tot i que en aquests moments es desconeixen les circumstàncies en què s'ha produït la trobada. En aquest, sentenciava: «No sé quin món és el que teniu imaginat o muntat al cap però us demano que poseu els peus a la terra i que penseu què fareu quan es gastin els diners, perquè s'acaben i tard o d'hora haureu de tornar».


Comentaris

envia el comentari