Adeli, mare de la nena desapareguda a Huelva: «Estem desesperats i no sé on més buscar-te»

El missatge de la mare ha tingut molta repercussió social
Imatge de María Adela Rodríguez, la jove desapareguda | Cedida

 

María Adela Rodríguez continua desapareguda. La jove de 16 anys va desaparèixer el passat diumenge, 10 de desembre, i des d'aleshores tots els intents de rescat de la família i els equips de recerca han estat inútils. Cinc dies després, la família de menor andalusa —que ja havia mostrat la seva intenció de fugar-se— està del tot desesperada i així ho ha fet saber la mare de María amb un emotiu missatge a Facebook.

 

El colpidor missatge de la mare

Adeli Escala, mare de la menor, ha fet públic el missatge amb l'esperança d'arribar a la noia. «María Adela, torna, truca'm, no passa res. No et preocupis pels diners ni per res més, saps que t'estimem i que ets el més gran que hi ha per a mi, filla».

Imatge del missatge publicat per la mare de la menor | facebook

 

 

D'altra banda, la mare de la menor afegia: «Que ningú tingui por, truca'm. Digues alguna cosa per a poder-nos tranquilitzar. Només digues que estàs bé i torna a casa. Estem desesperats i no sé on més buscar-te. T'estimo, vida meva».

 

El missatge ha tingut un gran ressò a la xarxa, ja que s'ha compartit més de 700 vegades i ha tingut gairebé 250 reaccions.

 

Es va emportar els diners de la comunió del seu germà

Així mateix, sembla que la jove va «robar» fins a 1.300 euros en metàl·lic, que la seva mare guardava per a la comunió del seu germà. Algunes informacions apunten al fet que la família i els amics s'haurien desplaçat darrerament als pobles més propers a Huelva amb l'objectiu de donar amb el seu parador.

 

La parella d'Adela, al focus de la polèmica

Els pares de la desapareguda assenyalen que podria haver marxat amb la seva parella, de 22 anys. Tot i això, ni la família ni la Guàrdia Civil ha trobat missatges al mòbil de la noia que indiquin aquesta fuga.

 

El quid de la qüestió rau amb que els pares de la menor haurien rebutjat obertament al noi. Això hauria provocat una onada de discussions —com una en la qual Adela va arribar a trencar el mòbil de la mare—, que, a la llarga, haurien acabat amb la marxa de la noia.

 

La Guàrdia Civil, per la seva banda, contínua amb les diligències obertes per trobar la localització de la jove.