IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

⛪ El Papa Francesc es mostra a favor d'aprovar lleis que reconeguin el matrimoni entre parelles homosexuals

Una adolescent es fuga en confessar un abús sexual perquè la seva mare no la va creure

La menor va marxar de forma voluntària perquè havia discutit amb la seva mare

Victoria Martina Larrosa Bertone, va desaparèixer el passat dia 2 de gener a Montevideo (l'Uruguai). La menor de 15 anys no va tornar a casa aquell dia, i per això, la seva família va decidir denunciar-ho a la policia. La jove va sortir de casa seva i la seva família no van tornar a tenir notícies seves. 

  

  

  

Encara que es denunciés la seva desaparició, Victoria Martina mai va deixar de ser activa en les seves xarxes socials. Finalment, dimarts passat, després de quasi dues setmanes, es va conèixer el motiu de la seva desaparició, perquè en un directe d'Instagram va explicar tot el que havia passat.

La seva mare no la va creure

Victoria Martina va confessar a les autoritats que la seva fugida havia estat voluntària després d'haver tingut una forta discussió amb la seva mare. La menor de 15 anys li havia confessat a la seva progenitora que un amic de la mare havia abusat sexualment d'ella, però no la va creure. Va ser per això que va decidir anar-se de casa. Després d'algunes recerques policials i a través de les diverses publicacions que va anar fent a les xarxes, la menor va poder ser localitzada i van aconseguir trobar-la.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari