IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Adrián Martín, operat d'urgència a causa de la seva hidrocefàlia

Una de les vàlvules que té a l'interior del crani estava trencada

Adrián Martín, operado dos veces en una semana
Adrián Martín, operat dues vegades en una setmana | Facebook

Adrián Martín, el jove cantant que va aconseguir la fama gràcies al vídeo casolà que va gravar al costat de germana Sònia, versionant el tema de Rosario Flores ‘Qué bonito’, està ingressat a l'Hospital Materno Infantil de Màlaga. Segons ha informat el ‘Diario Sud’, el petit va ingressar diumenge passat i ha estat intervingut en dues ocasions, a causa de la hidrocefàlia que pateix de naixement.

Després de patir intensos maldecaps i vòmits constants, el petit de 12 anys va ser acompanyat pels seus pares a l'hospital. El mateix dia va tenir la primera intervenció, on els metges van observar que el catèter d'una de les vàlvules que té a l'interior del crani, i les quals serveixen per drenar el líquid que se li acumula al seu interior, estava trencat. 

Malgrat tot, el procés no va ser un èxit, i el passat dimarts 23 de gener, el jove es va sotmetre a la segona intervenció quirúrgica, en la qual es va procedir a instal·lar un catèter extern i una bossa que servís per controlar la sortida del líquid.

Adrián Martín, junto a Jesús Vázquez

Adrián Martín amb el presentador Jesús Vázquez | Facebook

Una possible tercera operació

El pare d'Adrián, Rafael Martín, va explicar que les vàlvules li van instal·lar fa set anys, quan ell tenia 5 anys. Tanmateix, i després de les dues primeres intervencions, va afirmar que esperen una tercera, on substituiran «les dues vàlvules per unes altres més adequades per a la seva edat», operació que suposa alguns riscos per a la salut d'Adrián.


 

Una malaltia delicada

I és que la hidrocefàlia que pateix Adrián Martín es caracteritza per l'acumulació de líquid al crani, provocant una inflamació del cervell i produint bastant dolor. A més de la malaltia, també pateix una malformació congènita als braços. No obstant això, la malaltia no li han impedit a Adrián aconseguir els seus somnis, és a dir, convertir-se en cantant.


Comentaris

envia el comentari