rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben els cadàvers de la mare i el nen de 10 anys desapareguts a Canàries

Un adult i dos menors de Sant Feliu de Guíxols ingressen a l'hospital de Palamós després de patir una intoxicació

Els fets van tenir lloc arran de la mala combustió d'una caldera

 

 

Un adult i dos menors d'edat han estat de ser ingressats a l'hospital de Palamós aquest dimarts, després de patir una intoxicació. En concret, les tres persones han estat víctimes de la mala combustió d'una caldera, i han estat evacuades a l'hospital pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Després de desplaçar-se fins al lloc dels fets, els Bombers de la Generalitat van decidir precintar la instal·lació. 

Un problema que pot acabar en tragèdia

Cal recordar que és important revisar el correcte funcionament de les calderes, per evitar possibles tragèdies. El mes de desembre de l'any passat, per exemple, una dona de 83 anys de Balaguer va morir per la mala combustió d'aquesta instal·lació de casa seva. 

 

Els fets van tenir lloc el passat 15 de desembre, quan els Bombers de la Generalitat van rebre un avís i, en arribar a la casa, van trobar el cos de la víctima sense vida. 

 

El mes de març de l'any passat, a més, altres cinc persones van resultar ferides de poca gravetat per la mala combustió d'una caldera d'un pis de Rubí. Tots els afectats eren membres d'una mateixa família i, com que parlaven un altre idioma, en un primer moment els equips d'emergència van pensar que es tractava d'una intoxicació alimentaria. 

 

Amb tot, després d'una millor revisió a l'hospital es va comprovar que tots havien patit una intoxicació per monòxid de carboni, i van ser evacuats a l'hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí, on van ser tractats a la cambra hiperbàrica.