IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'advocat de 'La Manada', sobre el vídeo del succés: «No hi ha crits de dolor, són gemecs i esbufecs»

L'advocat no s'ha mossegat la llengua i ha dit obertament que la interpretació judicial «no respon a la realitat»

Agustín Martínez, el abogado de 'La Manada'
Agustín Martínez, l'advocat de 'La Manada' | La Sexta

La sentència de 'La Manada' a 9 anys de presó per abús sexual, i no per violació, ha posat en peu de guerra alguns sectors del país. Les discrepàncies van d'un cantó a l'altre i clara mostra d'això, són les darreres declaracions del ministre Rafael Catalá, qui va explicar que el jutge que va demanar l'absolució de 'La Manada' «té un problema i tothom ho sap».

Més enllà de l''afer Catalá', ara ha estat l'advocat defensor dels joves sevillans, Agustín Martínez, qui també ha volgut abordar la polèmica. En declaracions al programa 'Viva la Vida', Martínez va intentar explicar la posició de Ricardo González —el jutge que va demanar l'absolució del grup— al·legant els gemecs 'plaents' de la víctima que apareixen al vídeo.

«No sé d'on han tret els crits de dolor»


«En la sentència condemnatòria es parla de crits de dolor... Doncs jo de debò, jo ho lamento moltíssim, però jo no sé d'on han tret els crits de dolor», va dir Agustín Martínez, l'advocat de ‘La Manada’, en ser preguntat per la sentència al grup al qual defensa.

El abogado de 'La Manada' en 'Viva la vida'
L'advocat de 'La Manada' a 'Viva la vida' | Telecinco

Al fil del discurs, el lletrat va prosseguir: «Al vídeo només s'hi senten gemecs i esbufecs, ni un sol crit de dolor». Així mateix, Martínez acaba apuntalant la seva declaració en relatar: «És més, ella reconeix que no va tenir cap dolor».

Amb una interpretació judicial que «no respon a la realitat», el mateix Martínez exposa: «L'expressió de la seva cara és en tot moment tranquil·la i distesa i, precisament per això, incompatible amb qualsevol sentiment de por, temor, rebuig o negativa». 

Martínez parla «d'excitació sexual»

Abans de cloure la seva al·legació en defensa de 'La Manada', el mateix advocat va precisar que «la realitat és una altra», perquè segons ell: «El que em suggereixen els seus gestos, expressions i sons és només excitació sexual».


Comentaris

envia el comentari