Paco Torres, l'advocat dels pares de Gabriel, un dels millors penalistes d'Almeria

D'ell diuen els seus companys que «no deixa indiferent a ningú»

Paco Torres, el abogado de Ángel y Patricia

Paco Torres, l'advocat d'Ángel i Patricia | Ideal

 

Els pares del petit Gabriel van anar aquest dijous a declarar en qualitat d'acusació particular en la causa oberta contra Ana Julia Quezada per l'assassinat del seu fill. Ha estat llavors quan s'ha pogut veure amb ells a Paco Torres, l'advocat que els acompanyarà durant tot el cas.

Arribava en un cotxe vermell i sense fer declaracions. Per primera vegada es podia veure a Patricia i Ángel al costat del seu advocat. Fins a aquest mateix dimecres no es va saber qui seria l'encarregat de defensar als pares de Gabriel, tot i que molts bufets van oferir els seus serveis a la família. El Col·legi d'Advocats d'Almeria es va oferir fins i tot un servei gratuït, però finalment Paco Torres va ser l'escollit.

Paco Torres, un gran advocat

D'ell es diu que és un dels millors advocats d'Almeria. Va néixer l'any 1962 i exerceix l'advocacia des de mitjans dels vuitanta, i per tant compta amb una gran experiència, sobretot en l'especialitat penal. Segons 'El Español', companys de professió asseguren que és un home que «no deixa indiferent a ningú».

L'han arribat a descriure com «poc metòdic», també com un penalista «brillant en el raonament i la improvisació». Ha estat catalogat com un advocat singular i «políticament incorrecte», és per això que «sempre cau molt bé o molt malament, li importa poc el que diguin d'ell, es condueix com creu convenient».

A més d'advocat, és també professor, teòric i pràctic, a la facultat de Dret de la seva ciutat. Allà és un home bastant conegut, sobretot després d'haver defensat els acusats de l'Operación Poniente, una trama de malversació i blanqueig de diners a El Ejido.

Paco Torres antes algunos medios de comunicación
Paco Torres fent declaracions a alguns mitjans. | Ideal

 

Paco Torres no coneix als pares de Gabriel

Segons un company de professió de Paco Torres, la seva relació amb els Cruz és merament professional, ja que assegura que l'advocat no els coneixia abans que el truquessin per defensar el seu cas: «Que jo sàpiga no havien mantingut cap relació». Un cas que segur es convertirà en el més mediàtic de la carrera de Paco.

A qui sí que coneix és a l'advocat d'ofici que li va ser assignat a Ana Julia, Esteban Hernández, amb qui es porta bastant bé. Es diu que els dos penalistes tenen una relació «molt cordial», i ara hauran d'enfrontar-se per defensar els interessos dels seus clients en el cas de l'assassinat del petit Gabriel.


Comentaris

envia el comentari