L'Aeroport del Prat activa el protocol d'emergència per un incendi al motor d'un avió israelià

L'avió, de la companyia israeliana Arkia, cobria la ruta Barcelona-Tel Aviv

L'avió ha hagut de fer mitja volta a causa d'un problema mecànic al motor
L'avió ha hagut de fer mitja volta a causa d'un problema mecànic al motor | Twitter (@JComm_NewsFeeds)

Un avió de la companyia israeliana Arkia Airlines, operat per una petita companyia italiana Neos, que cobria la ruta Barcelona-Tel Aviv ha hagut de fer mitja volta aquest diumenge a la tarda tot just enlairar-se a causa d'un problema mecànic al motor.

L'aeronau, que havia sortit de l'Aeroport del Prat cap a les 17.30 hores, ha demanat de tornar a pista quan, cinc minuts després d'enlairar-se, ha detectat una incidència tècnica. Des de l'aeroport s'ha activat el protocol d'emergència després que es detectés un «possible incendi al motor esquerre».

Per la seva part, la companyia ha informat que els passatgers de l'avió, que ha aconseguit aterrar sense dificultats, han resultat il·lesos i han estat traslladats en hotels a l'espera que l'aeronau sigui reparada o substituïda per una altra. 

El trànsit aeri de l'Aeroport del Prat no s'ha vist afectat a causa d'aquesta incidència tècnica   | CatalunyaDiari.cat

Un Boeing 767 operat per la companyia italiana Neos

La companyia, la segona al seu país, va assenyalar que un cop s'havia aconseguit realitzar un aterratge sense problemes, els passatgers havien estat «evacuats de l'avió» i que des d'Arkia «s'està treballant per trobar una solució alternativa» que permeti traslladar els passatgers a Israel tan aviat com sigui possible, segons recull 'La Vanguardia'. 

Aquesta operació d'emergència no va afectar el trànsit habitual d'un diumenge a l'Aeroport del Prat. L'avió afectat pel problema mecànic es tracta d'un Boeing 767, un dels tres que té la companyia de Neos. La seva base d'operacions està situada a Milà-Malpensa on normalment s'operen vols d'oci i que, a més, cobreix serveis puntuals de grans companyies, segons informa el mateix mitjà citat.


Comentaris

envia el comentari