ATENCIÓ

🚨 Un terratrèmol sacseja el Ripollès

Un agent dels Mossos d'Esquadra, detingut per punxar rodes a l'AP-7

L'investigat ha passat a disposició judicial
Imatge d'un camió amb les rodes punxades | Cedida

La persona detinguda, durant el dia d'ahir, 19 de desembre, investigat per punxar les rodes de diferents camions a l'autopista AP-7, a l'altura del Vallès, és un agent dels Mossos d'Esquadra. Segons ha informat TV3, es tracta d'un home en situació de baixa laboral, de 51 anys i resident a Montmeló.

 

La policia estava investigant el cas des del passat 5 de desembre, quan més de 30 camions van notificar que els havien punxat les rodes. Davants els primers casos, es va creure que podia ser per causes accidentals, provocades problemes a la carretera. No obstant això, la reiteració d'aquestes, van fer que els cossos de seguretat comencessin la investigació.

Càmeres i testimonis

Les investigacions van donar amb el detingut després que un testimoni assegurés que va veure el sospitós baixant del seu cotxe en un dels punts afectats, tirant peces de ferro a terra. Després d'això, els cossos de seguretat van revisar les càmeres de les estacions de servei, on van poder aconseguir la matrícula del detingut. 

 

La hipòtesi inicial era que un camió havia perdut ferralla i que aquesta havia provocat els desperfectes en els diferents vehicles afectats. No obstant això, la reiteració dels fets, va provocar que s'iniciés la investigació per tal de determinar si ambdós sabotatges havien estat produïts expressament i si la mateixa persona havia estat la causant dels desperfectes.

 

Ara, amb la detenció del mencionat agent dels Mossos d'Esquadra, s'investigarà els motius dels esdeveniments, així com es tractarà de resoldre les motivacions de l'investigat per dur a terme aquesta acció.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris