Una agent de l'UCO explica com va ser la detenció d'Ana Julia Quezada

La dona es trobava traslladant el cos sense vida del menor

Agentes de la Guardia Civil custodiando las inmediaciones de la finca donde se encuentra el pozo
Imatge d'arxiu dels Agents de la Guàrdia Civil a la finca on hi havia el pou on es trobava el cos de Gabriel.  | GTRES

El programa ‘La Noche’ de la COPE ha tingut accés a un missatge d’àudio on una agent de la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil (UCO) explica a un company com ha sigut la detenció d’Ana Julia Quezada mentre aquesta traslladava el cos sense vida del petit Gabriel Cruz al maleter del seu cotxe.

Segons l’agent, Ana Julia havia deixat el pare de Gabriel, Ángel, a un hotel i ella havia marxat cap a una finca de la família. No obstant això, el que ella no sabia és que els agents de l’UCO l’estaven seguint.

La ràbia i la impotència dels agents

«L’han seguit, s’ha ficat a una finca que és de la família, han anat darrere d’ella que anava amb una manta. Estaven amagats observant-la, fent-li fotos i gravant un vídeo. Han vist que amb la manta embolicava alguna cosa i ho ha ficat al cotxe», relata l’agent a un company.

La membre de l’UCO diu que llavors, el membre que li havia explicat els fets, ha seguit amb el seu cotxe a Ana Julia i quan aquesta estava a punt de ficar-se dins d’una casa, l’ha parat i li ha dit que obrís el maleter. «L’ha obert, ha destapat la manta i ha vist que era el nen que estava ple de fang».

En aquell moment, la parella del pare de Gabriel ha dit que no sabia què era allò, que l'hi devien haver ficat perquè ella «venia de la platja». De la impotència, i segons les paraules d’aquesta membre de l’UCO, «un altre company ha trencat el vidre del cotxe, s’ha posat a plorar  i se l’han emportat detinguda».

Finalment, l’agent reconeix no saber res més, ja que mentre el seu company li explicava els fets «s’ha ficat a plorar». I és que el cas de Gabriel ha commocionat tot el país, després d’una intensa recerca del menor durant més de 13 dies.


Comentaris

envia el comentari